Waar moeten we op letten bij het kopen van keepershandschoenen Adidas?

Geplaatst op

Voetbal; het is een spelletje dat in ons land leeft. En niet een beetje ook. We hebben geen geweldig trackrecord als het gaat om WK’s en EK’s, maar we hebben wel een behoorlijke reputatie als het gaat om de verdere prestaties van ons kleine kikkerlandje. Dat is maar goed ook, want dat vinden we enorm belangrijk! Als je aan enkele jonge jongens vraagt wat ze willen worden, is de kans groot dat ze zeggen dat ze voetballer willen worden. Verdedigen als Mathijs, scoren als Van Persie en die bal uit het net houden als ‘Jappie’; in Nederland willen we het allemaal wel. Maar als je een keeper bent, waar moet je dan op letten bij keepershandschoenen Adidas kopen?  Dat vertellen we je in deze blog. 

De pasvorm van de keepershandschoenen Adidas

Misschien is het een beetje voor de hand liggend, maar de pasvorm van de keepershandschoenen Adidas is één van de belangrijkste factoren waar je op moet letten. Dit doe je simpelweg door ze te passen, moeilijker is het niet. Maar waar moet je op letten bij die pasvorm? Nou, dat je ze überhaupt past. Je moet in de keepershandschoenen Adidas kunnen komen met je handen en ze moeten ook niet als flippers om je hand zitten. Dat spreekt voor zich, maar ze moeten ook gewoon niet te strak en niet te los zitten. Je moet voldoende ruimte hebben om met je vingers te bewegen, maar ze moeten wel goed aansluiten en niet los gaan zitten. Bovendien moet de klittenband zo zijn ‘ingericht’ om strak om je pols aangesloten te worden. 

Duurzaamheid 

Dan de duurzaamheid van je keepershandschoenen Adidas. Dit is een factor die sterk verband houdt met de kwaliteit en dus ook met de prijs. Het betekent niet per se dat je betere handschoenen krijgt als je meer neerlegt, maar het speelt zeker mee. Je wilt natuurlijk geen vijf trainingen volhouden met je keepershandschoenen Adidas. Je wilt keepershandschoenen die lang meegaan en die ervoor zorgen dat je je nooit druk hoeft te maken om de kwaliteit. Je traint waarschijnlijk regelmatig en ze moeten ook een beetje ‘ingespeeld’ worden, dus houdt rekening met een intensief gebruik en nog intensievere slijtage.  Materialen zijn wat dit betreft heel belangrijk voor goede keepershandschoenen Adidas, dus houdt dit zeker een beetje in je achterhoofd.

Andere factoren van keepershandschoenen Adidas

Dan zijn er nog enkele andere factoren van belang voor je keepershandschoenen Adidas. Houdt bijvoorbeeld rekening met de grip die je hebt op de bal (je wilt niet dat de bal blijft plakken aan je handschoenen, maar glijden is ook niet de bedoeling), de weersbestendigheid en de bescherming. Je handen mogen niet beschadigd raken door harde ballen, je wilt niet dat ze met regen slecht gaan functioneren en je wilt er bovenal goed mee kunnen keepen. Als je dat niet doet, zul je merken dat je geen goede keuze hebt gemaakt en dat je eigenlijk niet zulke goede handschoenen hebt als je aanvankelijk misschien had gehoopt. Succes met het maken van een keuze!

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze blogs en ga lekker aan de slag.

Contactgegevens

Via info @ stay-in-balance.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden