Vind online de psycholoog die bij jou past!

Geplaatst op

Wordt het jou soms ook wat teveel? Ervaar je veel stress? Thuis, op het werk of misschien in je relatie? Misschien vind je het dan wel fijn om er eens met een professional over te praten. Psychische hulp online is al lang niet bijzonder meer. Integendeel, het is een heel toegankelijke manier om hulp te vragen en met iemand te kunnen praten die geen oordeel over je velt. 

Wie kan er terecht? 

Een online psycholoog is er voor iedereen. Voor individuelen, voor koppels, voor ouderen en voor kinderen. Psychische hulp online is er voor mensen die veel stress ervaren, koppels die zich niet goed meer voelen in hun relatie, mensen die hinder ondervinden van hun angsten, een trauma beleefd hebben, persoonlijkheidsstoornissen hebben en zoveel meer. Eender wie gebaat kan zijn met een goed gesprek, kan bij een online psycholoog terecht. 

Voordelen van online therapie 

Er zijn tal van voordelen verbonden aan een psycholoog op afstand. Eerst en vooral hoef je je huis niet uit. Je kan veilig in je eigen omgeving het gesprek aangaan. Geen nieuwsgierige blikken in de wachtkamer meer, gewoon jij en je scherm. Je krijgt de zekerheid dat je enkel met gediplomeerde 

professionals in aanraking komt. De psychologen werken internationaal, waardoor er altijd een therapeut in jouw tijdzone te vinden is. Heel handig wanneer je in het buitenland woont of werkt! Het grootste voordeel is echter dat er geen wachtlijst is. Je kan dus meteen geholpen worden. 

Hoe gaat het in zijn werk? 

Wanneer je je aanmeldt, krijg je een gratis kennismakingsgesprek met een psycholoog op afstand. Het gesprek verloopt via WhatsApp, Skype of een ander online platform. Je maakt dan een plan van aanpak op en kan aan de slag gaan op jouw tempo. De betaling loopt via een factuur die voldaan moet zijn voor je volgende sessie.

Gerelateerde berichten

Elektrische fietsen zijn een gezonde en evenwichtige keuze

In de hectiek van het dagelijks leven is het behouden van een gezonde balans vaak een uitdaging. Gelukkig biedt de moderne technologie ons nieuwe...

Lees meer

Over ons

Lees onze blogs en ga lekker aan de slag.

Contactgegevens

Via info @ stay-in-balance.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden