Verschillende sport supplementen

Geplaatst op

Je ziet het waarschijnlijk steeds meer om je heen: mensen die in shape proberen te komen. Dit kan door individuele sporten, teamsporten of het gaan naar de sportschool. Vaak stellen mensen dan doelen om hun ideale lichaam te bereiken. Dit kan veel tijd kosten. Om dit proces een beetje te versnellen heb je verschillende supplementen die helpen met spieropbouw en met je algehele gezondheid. In deze blog gaan we het over verschillende sportsupplementen bespreken.

Creatine

Creatine is een soort poeder wat je lichaam in enige mate ook zelf aanmaakt. Dit is een stofje dat ervoor zorgt dat je spieren na in intense training sneller herstellen. Dat doe je door het bij nemen van het sportsupplement creatine, waardoor jouw lichaam beter herstelt na je sportactiviteiten. Je kunt creatine mixen met water.

Eiwitten

Om je spieren te voeden heb je eiwitten nodig. Dat kan door middel van normaal voedsel dat je elke dag inneemt of je kunt wat extra nemen door middel van een eiwitshake. Het is zo, dat als je veel krachttraining doet, deze eiwitshakes echt kunnen helpen in het voeden van je spieren. Dat komt omdat er een hele geconcentreerde hoeveelheid eiwitten zit in dat eiwitpoeder waarvan je de shake maakt. Je kunt eiwitpoeder mixen met water of melk.

Multivitamines

Als je een persoon bent die veel sport is het belangrijk om gezond te blijven, zodat je lichaam optimaal kan presteren. Als we het hebben over algemene prestaties dan is het belangrijk dat je genoeg vitamines binnen krijgt. Je hebt vitamines natuurlijk in allerlei eten, maar je kunt het ook extra binnen krijgen door middel van multi-vitaminenpillen. Daarnaast is iets anders ook een heel opkomend sportsupplement wat je kunt nemen en makkelijk over je eten kunt strooien om meer vitamines binnen te krijgen, dat is marine phytoplankton.

Gerelateerde berichten

Elektrische fietsen zijn een gezonde en evenwichtige keuze

In de hectiek van het dagelijks leven is het behouden van een gezonde balans vaak een uitdaging. Gelukkig biedt de moderne technologie ons nieuwe...

Lees meer

Over ons

Lees onze blogs en ga lekker aan de slag.

Contactgegevens

Via info @ stay-in-balance.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden