Personal Training Arnhem

Geplaatst op

Wil je personal training in Arnhem volgen? Denk dan een 100%PT. Een Personal trainer die gecertificeerd is en er samen met jou voor zorgt dat je je doelen gaat halen. Je bespreekt samen met hem je doelen.

Oefeningen

Ben je geblesseerd geweest of wil je bijvoorbeeld een marathon gaan lopen of juist gaan afvallen? Wat je doel ook is, bespreek ze met Daniel Schepers en hij helpt je bij een perfect trainingsschema. Zodoende wordt je goed begeleid bij het sporten en hij geeft je net het zetje wat je nodig hebt.  Samen met hem maak je een realistisch maar uitdagend trainingsschema en hij helpt je weer back in shape. Je krijgt gegarandeerd een betere conditie, zit daardoor ook lekkerder in je vel!

Over personal training Arnhem

Met zijn jarenlange ervaring wil Daniel Schepers, de personal trainer achter 100%PT, sportievelingen helpen bij het realiseren van hun sportieve doelen. Daniel heeft al veel mensen geholpen bij het fijn in hun lichaam zitten. Hij wilde andere mensen inspireren met zijn liefde voor sport en besloot de opleiding tot personal trainer te volgen. Inmiddels kan iedereen bij hem terecht voor Personal Training Arnhem.

Meer dan personal training

Maar het is niet alleen personal training, waarvoor je bij 100%PT terecht kan. Je kunt ook naar hem toe voor blessurebehandeling, topsport en prestatieverbetering én echt puur afvallen. Benieuwd? Neem vrijblijvend contact met hem op!

Gerelateerde berichten

Elektrische fietsen zijn een gezonde en evenwichtige keuze

In de hectiek van het dagelijks leven is het behouden van een gezonde balans vaak een uitdaging. Gelukkig biedt de moderne technologie ons nieuwe...

Lees meer

Over ons

Lees onze blogs en ga lekker aan de slag.

Contactgegevens

Via info @ stay-in-balance.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden