Gave kleding van nu door inspiratie van toen

Geplaatst op

Er zijn een aantal leuke kledingtips die dames kunnen toepassen om voort te bouwen op de kledingtrends uit de jaren tachtig en negentig. Wil je weten hoe dat zit? Lees dan snel deze blog. We hebben veel leuke voorbeelden voor je. 

Neon kleuren

Neon kleuren waren in de jaren tachtig en negentig heel populair en ze zijn vandaag de dag weer helemaal in de mode. Een leuke manier om deze trend te dragen is door een neon top te combineren met een spijkerbroek of zwarte broek.

Overalls

Overalls waren een enorme trend in de jaren negentig en ze maken vandaag de dag een comeback. Je kunt ze dragen met een wit T-shirt en sneakers voor een casual look.

Crop tops

Crop tops waren in de jaren negentig heel populair en ze zijn vandaag de dag nog steeds een trendy item. Je kunt ze combineren met high-waisted jeans of een rok voor een leuke en speelse look.

Denim op denim

Denim op denim was in de jaren tachtig en negentig heel populair en het is vandaag de dag nog steeds een trend. Combineer een spijkerbroek met een spijkerjasje voor een coole look.

Fanny packs

Fanny packs waren in de jaren tachtig en negentig een mode-icoon en ze zijn weer helemaal in de mode. Draag ze als crossbody tas voor een trendy en handige look.

Statement schouders

Statement schouders waren in de jaren tachtig heel populair en ze zijn vandaag de dag weer terug. Je kunt bijvoorbeeld een blazer met opvallende schouders dragen voor een trendy look.

Flared jeans

Flared jeans waren in de jaren zeventig een trend, maar in de jaren negentig maakten ze een comeback. En vandaag de dag zijn ze nog steeds een populair item. Combineer ze met een crop top voor een leuke jaren negentig look.

Sneakers

Sneakers waren in de jaren negentig heel populair en ze zijn vandaag de dag nog steeds een trend. Je kunt bijvoorbeeld witte sneakers dragen met een oversized spijkerjack voor een leuke en casual look. Hopelijk geven deze kledingtips je wat inspiratie om jaren tachtig en negentig trends te integreren in je kledingstijl! Een dames t-shirt vind je gemakkelijk bij sans-online.nl.

Over ons

Lees onze blogs en ga lekker aan de slag.

Contactgegevens

Via info @ stay-in-balance.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden